• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Indigna - Jaime Ibarra

1 / 1
€260,00
Fraaie originele foto van de Spaanse fotograaf – kunstenaar Jaime Ibarra. Aluminium druk in een zwart houten baklijst.

Jaime Ibarra focust zich, op een enkele uitzondering na, alleen op kunstfotografie. Dit maakt hem in zijn vakgebied vrij uniek daar d
Voor 12:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Indigna - Jaime Ibarra

Als fotograaf hecht Ibarra meer waarde aan zijn vermogen te communiceren met zijn model of onderwerp dan high-end camera’s of uitrusting. Ibarra werkt uitsluitend met professionele modellen die hem in staat stellen zijn concepten in beeld te vertalen. Verlichting haalt hij uit elke bron die hem daarbij op dat moment voorhanden is; de zon, kaarsen, lichtreclame een lantaarn. Zijn studio is meestal een eenvoudige lege muur waarbij een nabijgelegen raam licht over het onderwerp laat vallen.

Naast deze pure vorm van fotografie maakt Ibarra soms ook gebruik van zijn ruime ervaring als grafisch vormgever om met samengesteld beeld een geheel andere wereld te creëren. Een wereld, qua compositie en kleurtonen, ver buiten bereik van een studio opname. Het stelt Ibarra in staat de toeschouwer deelgenoot te maken van zijn adembenemende visie en verbeelding en fantasie.

Soort werk: Fotografie
B x H x D (cm): 69 x 49 x 3