• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

David Yarrow Photography & Boekenstandaard Large - Perspex

1 / 1
€129,00
Een mooi boek verdient een mooie standaard. Daarom heeft BABOOKA deze maand een goede deal: David Yarrow Photography (los €90,-) en een boekenstandaard Large – Perspex (los €65,-). Nu samen voor slechts €129,-!
Voor 12:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
David Yarrow Photography & Boekenstandaard Large - Perspex

DAVID YARROW PHOTOGRAPHY

Americas • Africa • Antarctica • Arctic • Asia • Europe

In navolging van zijn veelgeprezen Wild Encounters, tilt David Yarrow zijn werk opnieuw naar nieuwe hoogtes met dit prachtige boek. Aan de hand van 368 pagina’s, gevuld met tal van krachtige wild life- en natuurfoto’s, krijg je een fantastische inkijk in de reizen die de fotograaf de afgelopen tijd heeft gemaakt. Met deze onmiskenbare fotografie-monografie deelt David Yarrow ongeëvenaarde natuurbeelden vanuit de gehele wereld en wil hij tegelijkertijd mensen bewust maken van het feit dat bepaalde dieren en diersoorten met uitsterven worden bedreigd. Daarmee is dit prachtige boek een echte must-have voor iedereen die een voorliefde heeft voor natuur, wild life en fotografie!

BOEKENSTANDAARD LARGE - PERSPEX

Dit Boekenstandaard Large - Perspex is gemaakt van sterk plexiglas, transparant en daarmee de perfecte presentatie voor uw koffietafelboek. Dankzij de horizontale, gebogen ligpositie bladert u gemakkelijk door het boek.

Dit mooie design boekenstandaard is gemaakt uit één stuk 8mm dik perspex. In het midden is de standaard vlak, waardoor de rug van het boek niet beschadigt. Door deze hoek in de standaard is het beeld van uw boek goed te zien en een decoratief object geworden in uw huiskamer, wachtkamer, kantoor en winkel.

Formaat: 49 cm lang x 30 cm / hoogte 23cm