• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

India - Andreas H. Bitesnich

1 / 1
€80,00
Een mijlpaal in de lange traditie van reisfotografie die de Indiase realiteit naar huis brengt. Met mooie sepia en zwart-wit opnamen die doen denken aan voorbije fotoalbums.
Voor 12:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
India - Andreas H. Bitesnich

Een nieuwe editie van Andreas H. Bitesnich's klassieke portret van India, een tijdloos fotografisch meesterwerk dat de adembenemende schoonheid en complexiteit van 's werelds grootste democratie vastlegt.

India is constant in beweging. Het beweegt zijwaarts, achterwaarts, naar boven en naar voren. Het is een natie van zowel het verleden als de toekomst, waar de tijd lijkt voorbij te gaan aan zijn eigen wetten, en een buitengewone traditie bestaat naast hypermoderniteit. Voor velen is India evenzeer een gemoedstoestand als een land.

Door deze fotografische ontdekkingsreis creëert Andreas H. Bitesnich een fascinerend boek over India, dat vele facetten van dit ingewikkelde, dichtbevolkte land onthult. In kleur, zwart-wit en sepia tonen zijn verbluffende foto's Indiase cultuur, eten, geloof, erfgoed, monumenten, steden en dieren in het wild, evenals de dagelijkse interacties en eeuwenoude monumenten.

De beelden schrikken niet weg van de complexiteit en rauwe ontberingen van het Indiase leven. Met eerlijkheid en respect documenteert Bitesnich de voortdurende strijd van het land net zo veel als zijn levendigheid en groei. We zien de tempels en moskeeën van India, de wilde Indische olifanten, de buitengewone architectuur en de diepe spiritualiteit ervan. En we zien zijn stedelijke wildgroei, zijn ellende, zijn straatarmoede en lijden.

Het resultaat is een fotoboek dat is ondergedompeld in de Indiase complexiteit, terwijl het doordrenkt is met de textuur van een vervlogen reisalbum.