• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Perfect Harmony La Rive - Amstel Hotel

€65,00 €39,00
Een prachtig boek over het toprestaurant LA RIVE dat InterContinental Hotel Amstel Amsterdam herbergt. Chef de cuisine Rogér Rassin & maître sommelier Ronald Opten 1+1 = 3 PERFECT HARMONY.
Voor 12:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Perfect Harmony La Rive - Amstel Hotel

Een prachtig boek over het toprestaurant dat InterContinental Hotel Amstel Amsterdam (kortweg: het Amstel Hotel) herbergt.

De Britse Koningin Elizabeth was er te gast, maar ook de mannen van de Rolling Stones slapen er regelmatig, evenals popicoon Rihanna. Het gebouw dat ontworpen werd in opdracht van Samuel Sarphati, is gelegen aan de rivier de Amstel waar het trots over uitkijkt. 

Maakte het Amstel Hotel aanvankelijk een aarzelende start in 1867, inmiddels valt het niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld en wordt het alom geprezen om zijn klasse en grandeur. Maar ook achter de prachtige façade valt een wereld te ontdekken. In het hotel is namelijk LA RIVE gehuisvest: een bijzonder restaurant dat naam gemaakt heeft met zijn Frans-Mediterrane keuken, waarbij veel verse groenten en seizoensproducten op innovatieve wijze en met veel aandacht bereid worden. Het leverde La Rive een Michelinster op en veel waardering. Elke gast wordt in La Rive op zeer gastvrije wijze onthaald en krijgt er culinaire hoogstandjes geserveerd, vergezeld van de mooiste wereldwijnen – en dat alles tegen een prachtig decor.

Het boek: De Britse publicist Mark Cunningham raakte gefascineerd door LA RIVE en stelde een boek samen rond chef de cuisine Rogér Rassin met zijn witte brigade en maître sommelier Ronald Opten met zijn zwarte brigade – een tweeluik. Het boek is prachtig verzorgd met bijzondere en aansprekende foto’s van topfotograaf Remko Kraaijeveld en voor de eigenzinnige vormgeving tekende niemand minder dan Ronald Timmermans (bekend van o.a.PUURST).