• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Private shopping

Organiseer uw eigen exclusieve Private Shopping event bij BABOOKA en bepaal zelf de invulling. Optioneel met een hapje en drankje en vanaf 8 personen te arrangeren.

Op zoek naar uniek kerstgeschenk waarmee u uw werknemers bedankt voor hun tomeloze inzet van het afgelopen jaar, een VIP-behandeling voor u en uw zakelijke relaties of een origineel uitstapje met vrienden of familie? Boek dan nu uw Private Shopping evenement in het prachtige historische pand van BABOOKA!

Een avond lang heeft u onze winkel helemaal voor uzelf en in alle rust en onder het genot van een hapje, drankje en gezellig deuntje kunt u uw favoriete koffietafelboek uitkiezen! U bepaalt daarbij zelf hoe u de avond invult, met hoeveel personen u komt en het bedrag dat u per persoon maximaal wilt besteden. Wilt u dit privé-event aankleden met een culinaire hap of een verfrissend drankje? Het kan allemaal.
Met een assortiment van ruim 300 prachtige koffietafelboeken vindt u bovendien gegarandeerd het perfecte geschenk voor uzelf en/of uw aanhang!

Nieuwsgierig geworden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of neem contact op voor een afspraak met rondleiding via: [email protected] of 071 - 589 78 17